dijous, 14 de març de 2013

Recerca Xarxes Socials

1- Què és  una xarxa social?
Una xarxa social es un portal web dissenyat per ser personalitzat pels usuaris i tambe per la relació social entre els usuaris mitjançant acces a blogs, fotografies, vídeos, jocs en grup, foros dessarrollats pels mateixos usuaris.


2- Quines xarxes socials coneixes?
Facebook: Es una red social creada per Mark Zuckenberg en la universitat de Harvard amb l'intenció de millorar i facilitar les comunicacions entre els usuaris desde una part del món fins a una altra.

Tuenti: Es una xarxa social dedicada per als joves espanyols, segueix un format al de Facebook.
Tuenti va ser  creada el gener de 2006 per Zaryn Dentzel. Al costat de Kenny Bentley, Félix Ruiz i Joaquín Ayuso de Paül. El Grup Va arribar a Espanya després De haver treballat  Xarxes Socials ESTATS UNITS. El Nom Que se li va donar al site semblaria servei la pronunciació del número 20 a Anglès (vint), però, en realitat, prové d'Una similitud a la frase "la teva identitat", paràgraf els realitzadors, el Nom Sonava bé i contenia les Síl·labes "tu" i "tu", Que era UN dels objectius.


Myspace:Aquest, un dels mes populars dels a Internet, és un lloc que consisteix a una "xarxa social", quart on els mateixos Usuaris  Els Que proveeixen quart de Contingut, un Través de Perfils Personals Que contenen blocs, fotografies, grups de Notícies amics , Musica Videos i. Myspace, especialment populars entre els Joves, i n'hi ha instància de part de la cultura popular, a més poseé l'ONU Sistema Intern de correus electrònics i seu propi motor de Cerques.


Messenger :Messenger, popularment conegut Com MSN, És un servei de Missatgeria Instantània. Que actualment, funciona sota el nom de Windows Live Messenger. És UN dels Serveis de Missatgeria Instantània més habituals. Començar COM MSN Messenger el 1999, i Canvi Nom en Windows Live Messenger el 13 de desembre de 2005. Des del Començament d'un sofert grans canvis que l'han convertit en un servei molt complet i entretingut. El que l'ha fet un dels Preferits a tot el món.3- Com es poden classificar les xarxes socials?
4- Quines xarxes socials utilitzades diariament i amb quines finalitats?
Jo utilitzo qüasi diariament Facebook per parlas una mica amb els amics o preguntar dubtes de deures,etc.5- Avantatges i inconvenients de les xarxes socials?
Avantatges:
-Un dels principals avantatges de les xarxes socials es que et pots comunicar amb les persones que hi són a l'altra punta del món.
-Algunes de les xarxes tenen una opció que pots trobar treball.
Inconvenients:
-La informació que poses a la xarxa pot passar per diferents usuaris.
-La majoria de les imatges penjades poden ser manipulades per diferents usuaris.
-Hi ha molta informació falsa que et pot sorprendre de cop com per exemple parlar amb algu de la xarxa que no sigui la persona que tu creguis.
6- Us de la privacitat de les xarxes socials?
La contrasenya pot ser molt important per a un usuari ja que si no va amb compte potser que descobreixen la seva contrasenya i facin el que vulguin amb males intencions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada